sonja @sj_hair, letitys omaan päähän

Letille – kirja-arvonta

lettikirja, letityskirja, letittäen, suomen suurin lettikirja, lahjaidea äidille, lahja tytölle JEnni's hairdays lettikirja, joululahja, lahjaidea teinille,

Edit: ARVONTA SUORITETTU JA VOITTAJALLE ILMOITETTU!

Letille-kirja ilmestyy jo parin viikon päästä, en malta odotaa! Aloitimme kuvaukset ja suunnittelun tammikuussa, joten projekti on ollut pitkä, mutta vihdoin voin jo laskea päiviä, enkä enää kuukausia, siihen, että saan pitää kädessä tuota upeaa kirjaa!

Odotellessa ajattelin vielä laittaa tämän Suomen suurimman lettikirjan arvontaan ja antaa lisää juonipaljastuksia.

Kirjassa on sekä vaihe vaiheelta ohjeita että lisävinkkejä, variaatioita ja ideoita. Opetan ensin kuusi peruslettiä, joita yhdistelemällä saa ties minkälaisisa kampauksia, lukunsa saavat perheen pienimmät, vähän isommat ja omien hiusten letittäjät, urheiluletit, juhlakampaukset ja pikaletit.

Kirjan voi jo nyt ostaa ennakkoon esim CDON-verkkokaupasta, tai signeerattuna minun verkkokaupastani. Ja jos haluaa selata kirjaa ennen ostopäätöstä, niin pian se on myös kirjakaupoissa. Voit myös osallistua kirja-arvontaan, ohjeet postauksen lopussa.

Olenkin täällä jo aikaisemmin hehkuttanut, millainen huipputiimi kirjan takana on. On ollut hienoa työskennellä niin ihanien mallien ja osaavan toimitustiimin kanssa. Ja tärkeimpänä tietysti serkkuni, Laura, jonka kuvat ovat sanoinkuvaamattoman hienoja.

Yksi yllätys on vielä kertomatta: omien hiusten letittämisluvusta ei olisi tullut mitään ilman ystävääni, Sonjaa, joka osaa loihtia omiin hiuksiinsa ties mitä  (Sonjan @sj_hair Instatiliä kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa). Sonjan avulla valitsimme sellaisia kampauksia, jotka ovat ihan kenen vain harjoiteltavissa. Kuvasimme ne myös niin, että letittäjä tekee ne omaan päähänsä. Tässä vähän esimakua:

sonja @sj_hair, letitys omaan päähän

 

 

Kirja-arvonta:

Arvon vielä yhden kappaleen kirjaa blogini lukijoille. Osallistumisaikaa on perjantaihin 13.11., voit osallistua näin:

 • Saat yhden arvan jättämällä kommentin alle. Kerro, miksi haluat kirjan tai kelle sen haluaisit antaa. Ilmoita myös, monellako arvalla osallistut. Jos kommentoit anonyyminä, jätä sähköpostiosoite, instagram-nimi tai muu yhteystieto.
 • Toisen arvan saat tykkäämällä Jenni’s Hairdays Facebook-sivuista
 • Kolmannen arvan saat seuraamalla @jennishairdays-tiliä Instagramissa

 

 

 

 

245 comments

 1. Maissi says:

  Kahdella arvalla mukana. Pitäisin kirjan itselläni ja opettelisin uusia tyylejä kahden tyttöni hiuksia varten. 🙂

 2. lettiopiskelija says:

  Haluaisin saada lettikirjasi, koska haluaisin oppia uusia lettejä ja variaatioita.. Olen itsekkin innokas letittäjä, letitettäviä ei vain tahdo löytyä.. Olet todella taitava letittäjä!! Onnea tulevaan

 3. uteP says:

  Ehdottomasti mukana, yhdellä arvalla. Haluaisin kirjan, jotta oppisin tekemään erilaisia lettejä itselleni ja tyttärelleni. Toivottavasti voitto osuu kohdalle ?

 4. Shac says:

  Miulla on tosi pitkät hiukset, jotka vaativat aina välillä hillitsemistä. Letit on tällöin todella pop. Valitettavasti peruslettiä ja kalanruotoa monimutkaisempia en osaa tehdä, joten uusia ideoita ja ohjeita olisi mahtavaa saada!

 5. Maria says:

  Vautsi! Tahdon niin tän kirjan, itselläni hiukset yltää takapuoleen joten letitettävää riittää. Tästä sais varmasti uusia ideoita! @maria.timonen

 6. Kaisa says:

  Osallistun kahdella arvalla.

  Pitäisin kirjan itselläni. Mahtavaa, että kaikki tarvittavat letitysohjeet ovat yksissä kansissa ja ohjeistukset ovat esillä selkeästi kuvien avulla! 🙂

 7. Jeba says:

  Osallistun 3 arvalla. 🙂 Se tulisi mun miehelle joka sais opetella lettien tekoa. 😀 Samoin kävisi lainassa siskolla joilla on kanssa letti-intoa <3

 8. Katri says:

  Kolmella arvalla mukaan ☺
  Blogisi ja insta/facetilisi toimivat loistavana innoittajana, nyt olen letittänyt vajaa 3 viikkoa joka päivä jonkun uuden letin.
  Instagram: katt.ri

 9. Jaana says:

  Tämä kirja on saatava. Osallistun kaikilla 3:lla arvalla. Ja jos käy niin että arpa ei suosi;niin sitten täytyy toivoa että kirja jotenkin löytää tiensä pukinkonttiin.

 10. Heidi H-L says:

  Itsehän minä kirjan pitäisin… 2,5-vuotias tyttöni istuu jo hetken paikallaan, kun laitan hänen hiuksia. Lisäinspiraatiota siis kirjasta saisin.

  Kolme arpaa.

 11. Marilii says:

  Osallistun kolmella arvalla. Kirjan upeat kuvat miellyttävät omaa taiteellista silmääni ja mikä tärkeintä, tahtoisin oppia lisää lettien tekemisestä. Ig-tilisi on jo inspiroinut valtavasti, mutta kaipaan tällaisena vielä vähän taitamattomana letittäjänä lisäohjeita, joita kirjasta varmasti löytyy! 🙂

 12. Saila says:

  Kolmella arvalla mukaan! Olen ihan hurahtanut lettien tekemiseen ja aina kun tilaisuus tulee olen jonkun hiuksissa kiinni? Kirjaa olisi ihana selailla ja oppia taas uutta. Instagram: zaikkuliini

 13. Saana says:

  Tykkään letitellä omia hiuksiani ja haluaisin ohjeita kaikkiin hienoihin letteihin joita sun instassa seuraan. Itselleni kirjan siis haluan! Osallistun kolmella arvalla.

 14. marimimmieve says:

  Kolmella arvalla mukana ? Olen hurahtanut letteihin kesällä ja värkännyt niitä niin tuttujen kuin tuttujen tuttujen hiuksiin. Itselläni pitäisin kirjan ja kehittäisin letitystaitoja ja jakaisin letti-iloa edelleen yhä monipuolisemmin ? IG:marimimmieve

 15. Elinap says:

  Osallistun kahdella arvalla, itselleni kirjan haluaisin. Erilaisia lettikampauksia ei koskaan voi osata tehdä liikaa!

 16. Jennnskun says:

  Kirjan ottasin itselleni käyttöön. Omaan päähän olisi kiva kokeilla kaikkea uutta ja saada töihin uutta ideaa lasten ja aikuistenkin hiuksiin 🙂 kolmella arvalla mukana! Ig @jennnskun

 17. Viki says:

  Ovat niin superihania nuo KAIKKI kampauksesi, joita katseltiin kultakutrityttäreni kanssa ”kieli pitkällä”. Lupasin rakkaalle tytölleni, että äiti kyllä opettelee joitain noista NIIIINkauniista kampauksista tekemään hänelle. Niin, että helpottaisi kyllä kovasti jos saisimme tuon kirjan tytölle. Hän (5v) lupasi opetella tekemään äitillekin sitten myös yhtä kauniita =)

 18. Tarja says:

  Kolmella arvalla mukaan. Kahden tytön äitinä ottaisin kirjan itselleni. Olen harjoitellut lettejä selkeiden YouTube-videoittesi avulla. Kirja olisi oiva tapa harjoitella lisää. Ig @tarvenes

 19. Oona says:

  Kahdella arvalka mukana. 🙂 jos voitto osuu kohdalle pitäisin kirjan itselläni. Pidän aina hiuksiani kiinni ja olisi ihana saada uusia letitysvinkkejä.

 20. Laura says:

  Kahdella arvalla tavoittelen upeaa palkintoa. Kyllä taitaisin itselläni pitää kirjan. Monia ihmisiä tosin on mielessä, joille kirja sopisi vaikkapa joululahjaksi.

 21. kertakäyttöananas says:

  Mun mies on kalju ja lapsi on poika, mutta omiin hiuksiini sekä kummitytölle näpertelen lettejä mielelläni! Kirjasta pitäisin varmasti.

 22. Nimetön says:

  Tottahan toki, arvonnassa mukana!
  Letitän kotona omaa ja tyttäreni tukkaa päivittäin.
  Töissä päiväkodissa taas letitettävää löytyy parikymmentä päätä lisää.
  Päiväkodissa letittämisen olen kokenut erityisen tärkeäksi sen jälkeen, kun eräs tyytyväinen äiti kerran totesi, että letitetystä päästä hän tietää, että juuri hänen lapsensa on juuri tänään saanut ryhmässä hetkeksi aikuisen jakamattoman huomion. Ja tottahan tuo onkin: kun on kädet ”ranteita myöten” palmikoissa kiinni, voi olla läsnä juuri sille yhdelle säntäämättä siitä hetkestä mihinkään muualle.
  Jollekin lapselle tuo hetki letitettävänä voi myös olla ainoa hetki päivästä, jolloin he saavat aikuisen kosketusta.
  Eli tärkeällä asialla ollaan!
  Myös kasvatuksellisesti on minusta tärkeää, että esimerkiksi ruokapöytään saavutaan päiväkodissakin siistiksi laitettuina ja hiukset kiinni.

  Palautetta vanhoilta hoitolapsilta tulee välillä vuosienkin takaa. Joskus joku vanha päiväkotilainen saattaa pistäytyä aamulla letitettävänä ennen kouluun menoa. Ehkä juuri muisto ainuisen läsnäolosta on tuossa hetkessä tärkeintä. Ehkä lapsi on lähtenyt kouluun kodista, josta vanhemmat ovat lähteneet jo paljon aikaisemmin työpaikoilleen.

  Niin että ”läsnäolon letitykseen” kaivattaisiin uusia malleja, ja mikä tärkeintä, lapsille uusia ideoita selattavaksi, jotta osaisivat tilata letittäjältään uusiakin haasteita.

 23. Emma says:

  Olis toosi kiva saada tää kirja, sillä iskäni haluisi oppia lisää lettejä. Videoita katsomme välillä, mutta aina ei ole siihen aikaa.

 24. . says:

  Kahdella arvalla mukana. Pitäisin kirjan itselläni sillä olen tämän vuoden aikana hurahtanut letitykseen, niitä on niin mukava tehdä ja onhan ne kauniita! Olen opetellut lettejä YouTube videoistasi sekä blogistasi sekä seuraan sinua instagramissa Pidän videoista sekä postauksista erittäin paljon ja tuo kirja vaikuttaa tosi kivalta! Kirjan aion ostaa kyllä silti jos arpa ei sattuisikaan kohdalle. Ig @iinaloukusa

 25. saya says:

  Itse tykkään tehdä omiin pitkiin hiuksiini erilaisia kampauksia. Kirjasta löytyisi varmasti paljon inspiraatiota kokeneemmallekin letittäjälle, joskus nimittäin tuntuu, että ideat loppuvat kesken ja aina laittaa sen saman ranskanletin 🙂 yhdellä mukana kivassa arvonnassa!

 26. Minna says:

  Yhdellä arvalla!
  Kirja tulisi itselleni. Letittäisin omaa pitkää tukkaa ja 5vuotiaan tyttäreni sekä kohta myös poikani 9kk kun ponnarillakin jo tukka on ? ? varmasti hieno kirja!

 27. Jenni's Hairdays says:

  Tuo on niin totta! Olen kuullut monen hoitoalan ihmisen letittelevän, ja sehän on ihanaa läsnäoloa! Olen myös ollut iloinen, että myös lettitaiteilijan tyttö on joskus lähtenyt ponnarilla päiväkotiin ja tullut sieltä kauniilla ranskanletillä 🙂

 28. Sari says:

  3 arpaa. Pitäisin kirjan itselläni että oppisin tekee tyttäreilleni vielä upeampia lettejä ja myös itselleni. 🙂

 29. Virpi Laaksonen says:

  Ehdottomasti haluaisin kirjan itselleni ja samalla oppisin tekemään rakkaalle kummitytölle parempia ja hienompia lettejä…

 30. Linda says:

  Haluaisin laittaa Letille -kirjan kampauspöydälleni sekä sisustusta täydentämään, että helpottamaan aamujen sekavia hiustenlaittohetkiä.

 31. Laura says:

  Olen huikea lettifani ja rakastan letittää omaa tukkaani. Olisi kiva saada taas uusia ideoita kun tulee samoja lettejä ainavaan letiteltyä. ?

 32. Satu says:

  2 arvalla mukana. Haluaisin kirjan itselleni,että oppisin tekemään upeita lettejä, en osaa kunnolla edes ranskanlettiä tehdä ? olisi ihana opetella,hyvillä ohjeilla ja kuvilla ja oppia tekemään erilaisia lettejä ja saada joka päivälle jotain muuta kuin se tylsä ponnahti päähän ?

 33. MiLu says:

  Omien ja tyttärien hiusten letittämiseen tulisi kirja kyllä ehdottomasti tarpeeseen. Kaikilla 3 arvalla osallistun ???

 34. Janita says:

  Haluaisin kirjan itselleni, että voisin opetella ja tehdä omaan päähän erilaisia lettejä. Ja myöhemmin sitten tekisin lettejä oman tyttären päähän.Tyttö vasta 5,5 kk, niin ei ihan vielä pysty. 😀 Isikin haluaisi niitä opetella. 😉
  Osallistun kolmella arvalla.

 35. Susan says:

  Osallistun 2 arvalla (facebook sekä tämä kommentti 🙂 )
  Antaisin kirjan tyttärelleni 6w, joka on kiinnostunut paljon hiustenlaitosta ja erityisesti leteistä! Osallistuisin itsekin toki kirjan lueskeluun ja opiskeluun! 😀

 36. Hukkakukka says:

  Yhdellä arvalla mukana, kirjan pitäisin itselläni ja opettelisin tekemään omaan tukkaani ihania lettejä. 🙂

 37. Eeva says:

  Aloitin syksyllä hiusalan opinnot ja kirja olisi mahtavaa oppimateriaalia. Lisäksi tykkään leteistä tosi paljon! Osallistun kahdella arvalla.

 38. Eeva-Maria says:

  Osallistun kahdella arvalla. Rakastan lettejä mutta en osaa niitä itse tehdä. Olis upeeta saada kuvalliset ohjeet miten voisi omiin hiuksiin tehdä lettejä. Ei enää tarvisi pyytää kavereita tekemään.

 39. _ninnunen_ says:

  Haluaisin kirjan itselleni jotta voisin opetella lisää lettejä ja etenkin jos kirjassa on ohjeita kuvin miten tehdä itselle lettejä niin niitä olisi mahtava päästä opettelemaan. Kolmella tavalla mukaan!

 40. Nelliina says:

  Haluaisin kirjan ihan itsekkäästi itselleni, että oppisin letittämään neitokaiseni silkkitukkaa. Multa ei onnistu ees ranskalainen letti, joten opus tulis tosi tarpeeseen 😉

 41. Päivi says:

  3 arvalla mukana. Olen löytänyt sun tosi mahtavat sivut youtubesta ja alkanut letittään tyttöni hiuksia. Haluaisin kirjan itselleni, jotta oppisin lisää letityksen saloja ?

 42. Untuva says:

  Kahdella arvalla mukana
  Kirja olisi ehdottomasti tarpeen, itsellä pitkät hiukset ja tunnun sortuvan aina siihen perusponnariin tai -nutturaan, sekä tuolle omalle pikkuneidille olisi ihana tehdä kauniita ja erilaisia kampauksia, kummilapsina kaksi tyttöä ja lisäksi työssäni toimin lasten kanssa joten sielläkin välillä joudun hiuksia laittelemaan.

 43. Minttuliisa says:

  Vaikka minulla on itsellänikin aina ollut pitkä tukka, en ole koskaan oppinut tekemään peruslettiä kummoisempia letityksiä. Nyt olen kahden pienen tytön äiti – taitaa olla jo korkea aika opetella!

 44. Selja says:

  Osallistun kahdella arvalla. Haluaisin kirjan, koska olen toivoton hiuataiteilija. Minulla on kaksi pikkutyttöä, joilla tulee olemaan vielä pitkät ja paksut hiukset, joten vinkkejä tarvitan ?

 45. Kati says:

  Tykkään letittää omia hiuksia ja mahdollisuuden tullen muidenkin hiuksia. Olen seurannut youtubesta Jennin kettivideoita, videot ovat olleet hyvin selkeitä. Usko selkeään ja hyvään kirjaan on kovat. Ostan jos en arvontaa voita. Osallistun kolmella lipulla.

 46. HR says:

  Minulle kirja olisi loistava lahja! Rakastan lettejä, ja varsinkin pikaletti osuus olisi hektiseen elämäntilanteeseeni loistava apu! kukkamekko päälle, hiukset letillle ja avot ❤️ Kaksi arpaa.

 47. Saara says:

  Ooh, itselleni tämän tahtoisin, jotta letit omaan päähän oppisin ja onhan miulla nuo kaksi pikkupäätäkin letitettävänä. Ja peräti kolmella arvalla oon mukana kun fb ja instagram on seurannassa. Lisäksi myös YouTubesta siun uusimmat tiedottaa mulle 😉

 48. Lena says:

  Haluaisin kirjan, koska olen koulunkäynninohjaaja ja olen huomannut, että lapset rauhoittuvat todella paljon kun letitän heidän hiuksiaan. Nyt on letitetty jo vähän aikaa ja tarvitsisin uusia ja erilaisia lettejä joita tehdä ja myös opettaa lapsille. 🙂 Osallistun kahdella arvalla.

 49. petra says:

  Kolme arpaa! Minä opettelisin letittämään omat hiukseni ja pienen neidin hiukset ja varmasti jakaisin kirjasta iloa myös siskoilleni ja kälyilleni 🙂 ja salaa tietysti toivon että mies opettelisi myös letittämään sekä minun että pienen neidin hiuksia, miksei myös omaansa 😀 onneksi olkoon kirjan johdosta! 🙂

 50. Susanna says:

  Kolme arpaa.
  Antaisin kirjan 11vuotiaalle tyttärelleni joka rakastaa hiuksiaan, erilaisia lettejä ja kampauksia.

 51. Jenni's Hairdays says:

  Joo, itselläni on kolme eri lettikirjaa, ja vaikken niinkään ohjeita tarvitse, niin sieltä löytyy aina idea, kun inspiraatio on vähissä 🙂

 52. Marjis says:

  Yhdellä arvalla mukana! Ihan itselleni tätä toivoisin. Perusletit onnistuu, mutta uusia ideoita olisi mukava saada. Opiskeltuani muutaman uuden letin, antaisin kirjan lainaan siskoilleni, joilla molemmilla on pitkähiuksiset tytöt.

 53. Friida says:

  3 arpaa.Tytöilleni harjoittelisin uusia kampauksia ja uskon että hekin innostuisivat letittämään toisiltaan.

 54. kair says:

  2. Arpaa. Tykkään tehtaa erilaisia letteja ja tämmune kiva kirja ooks hyvää, saisin sieltä paljo uusia ideoida. 🙂

 55. arja says:

  2 arpaa 🙂 ois ihana opetella tytöilleni tekeen lettejä! oon tosi tumpelo tämmösissä hommissa… jospa sinun kirjastasi oppisi jotain 🙂

 56. omppu says:

  Kahdella arvalla mukana. Omat pitkät hiukset kaipaavat uusia lettivinkkejä ja tyvären hiusten kasvaessa tarpeeksi ois perheessä toinenkin lettipää kirjan myötä ☺

 57. Bertta says:

  Kummitytölle olisi ihana antaa kirja lahjaksi. Myös omia hiuksia haluaisin oppia letittämään paremmin. Lisäksi odotan, että tyttöni hiukset kasvavat, jotta niihin saa laittaa ihania lettejä. Siihen menee vielä aikaa sillä on on nyt 4 kk??? (Osallistun 2 arvalla)

 58. Joanna says:

  Itseäni ilahduttaisin ja opettelisin lopulta tekemään letteja, muitakin kuin peruslettiä. Ja toki tytärkin saisi omat lettinsä. Kahdella arvalla mukana.

 59. Katja says:

  2arpaa! Kirjan kuluttaisin 3 tytön tukanlaittoon ja oman tukan kasvatusoperaation motivointiin. Tytöt puolestaan huolehtii kirjan avulla Barbien tukat järjestykseen.

 60. Eija R. says:

  2 arpaa. Innolla kirjaa odotellaan :). Jos tässä arvonnassa ei ole onni myötä niin kirja on aivan pakko hankkia :).

 61. Mira says:

  2 x arpaonni 🙂 Mulla on tosi ohuet hiukset, mutta lettikampaukset näyttää niissä tosi hyvältä. En vain osaa itse tehdä niitä 😉

 62. Paula says:

  2 arpaa. Olisi ihanaa osata tehdä pitkähiuksiselle tytölleni kauniita lettejä, tavallinen raskalainen alkaa pitemmän päälle käydä tylsäksi 🙂 Kirjasta saisi vinkkiä myös kummityttöni joka kovasti opettelee lettientekoa.

 63. Emma says:

  3 arpaa. Olis tosi kiva saada tää kirja, sillä iskäni haluisi oppia lisää lettejä. Videoita katsomme välillä, mutta aina ei ole siihen aikaa.

 64. Annika says:

  Kahdella arvalla! Toinen itselle ettei tarvitsisi aina samaa ranskalaista lettiä tytölle vääntää ja toinen kummitytölleni, jolla ihan mielettömän ihanat paksut pitkät hiukset, joihin sais tehtyä vaikka mitä jos osais.

 65. Miiuska says:

  3 x arpaa. 😉
  Haluaisin antaa Lettille kirjan lahjaksi siskolleni, jolla on upean pitkä tukka. Näin voisimme letitellä toistemme hiuksia ja opetella itsekkin tekemään kivoja lettikampauksia.

 66. Ellu says:

  Vihdoinkin ohjeita omien hiusten letitykseen!
  Kolmella arvalla osallistun arvontaan, toivottavasti
  arpaonni olisi suotuisa ?

 67. Tanja says:

  Perheellemme, jotta oppisin tekemään tytölleni letin/lettejä ja jos mies oppisi tekemään minulle 🙂

  2 arpaa (fb ja kommentti)

 68. tanja says:

  2 arpaa. Tytöilleni olen opetellut letittämään muutakin kuin peruslettejä ja tätä myötä, huomattuanu, että letitysvaihtoehtoja löytyy, olen antanut omienikin hiusten kasvaa. Alkuinnostuksen sain sinun haastattelustasi Hesarissa. Kiitos siis tästä!

 69. Vimmuliina says:

  Kahdella arvalla mukaan!

  Vanhemmalla tytölläni ylettyy hiukset melkein peppuun asti ja nuoremmalla tytölläni kasvaa hiukset hyvää vauhtia, joten hiusvinkit ovat todella tervetulleita. Olisi myös ihana oppia tekemään itselle ihania arki- ja juhlakampauksia.
  Rakastan lettejä ja letittämistä!

 70. Jenna M says:

  Voi tulisi tarpeeseen 🙂 omien ja kahden tyttären hiusten avuksi:) Olen opetellut lettejä juuri sinun blogisi ja youtube-videoiden avulla! Kaksi arpaa 🙂

 71. Elina says:

  Voi vitsi, miten olisi hienoa saada kirja jossa mallina ja avustajana on ollut Sonja. Pikkulikasta asti ollaan tunnettu. Sekä haluan oppia tekemään erilaisia lettikampauksia, koska ne sopivat minun luonnonkiharoiden hiusten taltuttamiseen hyvin.

 72. Katjao says:

  Kahden tyttären äitinä tulisi tarpeeseen. Nuorimmainen on innokas lettittäjä, saisi lisää vinkkejä. 3 arvalla mukana 🙂

 73. Outi says:

  Kolmasluokkalaiselle kirjan antaisin. Seuraan hänen kanssaan blogiasi ja instatiliäsi innolla. Hän letittää perheen kaikkien neljän naisen hiukset ❤️

 74. Mira says:

  Voi, tämä tulisi niiiin tarpeeseen. Nuorimmaisella ihanat pitkät hiukset, ja äiti ihan peukalo keskellä kämmentä kun pitäisi tehdä jotain muuta kuin perusletti.

 75. Sope says:

  Mulle ! ?? Töihin raahaisin sen, et pääsis asiakkaille väsäämään muitakin lettejä ku perus ranskista. ?

 76. Mea says:

  Osallistun kolmella arvalla.
  Kolmen erittäin villit ja paksut hiukset omaavan tyttären äitinä lettikirja olisi todella käytännöllinen niin voisi oppia hyviä tapoja kiinnittää neitien hiukset pois kasvoilta ja ruokalautasilta.

 77. Riitta Hokkanen says:

  Antaisin kirjan lahjaksi nuorimmalle tyttärelleni, jolla on upeat pitkät hiukset. Hän haluaisi oppia tekemään hiuksiinsa näitä kauniita lettejä <3

 78. Lea says:

  Osallistun ehdottomasti arvontaan! Oon hurahtanut letteihin ja töissä treenailen aina kun mahdollista (vaikkain tarvisin kyllä paremman kampauspään). P.S. Saako kaks arpaa, kun on jo tätä ennen tykännyt facesivusta? 😉

 79. HannaS says:

  Ihania ideoita! Olisi parikin ystävää, jolle kirja olisi loistava lahja, jos vain malttaisin siitä itse luopua kohdalle osuessa! 🙂
  Tykätty myös fb ja liityin seuraamaan istagramia, joten kolme arpaa. 🙂

 80. Tiina says:

  Kolme arpaa! Antaisin kirjan joululahjaksi miehelleni. Meillä on kaksi tyttöä (ja kaksi poikaa) ja isäkin voisi opetella tekemään vähän lettejä 😉

 81. Mirja says:

  Haluaisin kirjan itselleni koska letittäminen kiinnostaa ja minulla on kuusi tytärtä joista yksi vielä vauva mutta muut jo letitettäviä. 🙂

 82. Sini says:

  Itselle haluaisin kirjan. 6-vuotiaalla on pitkä kaunis tukka, jota haluaisin oppia paremmin laittamaan. Vähän on jo aloiteltu, mutta paljon on opittavaa. 3 arvalla mukana 😀

 83. Sanni-Mari says:

  Opettelisin vihdoinkin laittamaan hiuksiani muutenkin kuin vain ponnarille. Poimittuani (ja opeteltuani) kirjasta muutaman ohjeen, antaisin kirjan lahjaksi ystävälle. Osallistun kolmella arvalla.

 84. Anni says:

  3 arpaa.

  Omaan käyttöön tulisi ehdottomasti. Lisä inspiraatio lettien tekoon olisi kyllä mahtava saada?

  Onnea ja menestystä kirjalle!

 85. Kati says:

  Vuosi sitten tavattiin I Love Me messuilla, teit tyttärelle ihanan letin josta alkoi innostus letteihin ja hiuksiin. Nyt vuosi myöhemmin opiskelen uutta ammattia parturiksi. Kiitos inspiraatiosta ja hyvistä ohjeista!
  Kahdella arvalla mukana!

 86. Elina says:

  Kaksi arpaa. Kolmen pitkähiuksisen tyttösen äitinä löysin blogisi jo yli vuosi sitten 🙂 Monia lettejä olen oppinut loihtimaan, mutta vielä olisi niin paljon opittavaa! Kirja olisi ihana, ja todennäköisesti en malttaisi siitä luopua 😀 <3

 87. viiviK says:

  Kaksi arpaa! Voisin pitää kirjan itse koska olen viimeaikoina innostunut lettien tekemisestä ja tämän kanssa voisi harjoitella uusia kivoja, mutta epäilen että kirja sujahtaisi pikkusiskon joulupakettiin, koska myös hän on innostunut leteistä 🙂

 88. Aino Mylläri says:

  Seuraan ja katson kaikki julkaisut uusimmista letityksistä,minulle tulee Google mailiin ilmoitus uusista Pinterestistä. Haluaisin oppia uusia letitys tyylejä kun minulla on pieni tyttären tytär olle niitä voisin harjoitella,siinä olis hänelle hyvä joululahja! <3

 89. emma says:

  Ihania kuvia! Ajattelin ostaa tuon itselleni joululahjaksi, mutta voisin kokeilla jos onnistaisi täällä arpajaisissa! Ostan sitten serkulle joululahjaksi saman kirjan. 🙂

 90. Hanna Helander-Rantala says:

  Haluaisin kirjan itselleni, sillä kirjoja, joissa on ohjeita oman pään pälmikointiin on harvassa.

 91. Jatta says:

  Tää näyttää niin ihanalta ?

  Haluaisin oppia letittämään omia hiuksiani ja siinä samalla noiden ihanaisten tyttärieni kutreja.
  Työtkin alkaa ensivuonna ja ei aina jaksais ”perusponnarii” ?

  2 arpaa minulle kiitos ?

 92. Aulikki Paloniemi says:

  Hei! Minula on kaksi pitkähiuksista tytärtä, jotka ovat kiinnostuneet hiuksien laitosta. Jos arpaonni suosii annan kirjan heille.

 93. Noora says:

  Haluaisin antaa kirjan siskolleni, koska hän on aina halunnut opetella tekemään lettejä tyttärelleen, mutta ei ole vielä saanut aikaiseksi. Osallistun yhdellä arvalla 🙂

 94. Tämä kirja on niin pakko saada! <3
  Tyttärelläni on todella pitkät ja paksut hiukset, joten tästä ihastuttavalta vaikuttavasta kirjasta olisi varmasti meille paljon iloa.

  Arvontaan lähden kaikilla kolmella arvalla!

 95. Megi says:

  Yhdellä arvalla osallistun lettikirjan arvontaan. Kotona on pitkähiuksinen esiteini joka on viimeaikoina kovin kiinnostunut erilaisista kampauksista. Tähän asti hän ei ole pitänyt siitä että hiuksiaan käsitellään, joten olen aika onneton letittäjä. Tämä kirja tulisi siis todelliseen tarpeeseen. Pääsisi sekä äiti että tytär harjoittelemaan kauniita lettejä hyvin ohjein.

 96. HannaTiri says:

  Kolmella arvalla mukana! Haluan oppia tekemään itselle lettejä ja lisää erilaisia lettejä tytölleni.

 97. Noora says:

  Olisi ihanaa voittaa kirja ja antaa kummitytölle se Joululahjaksi 🙂 Kummitäti voisi tietty opetella muutaman letin ennen kirjan paketointia..
  Yhdellä arvalla siis mukana!

 98. Jenna M says:

  Niin upea kirja! Antaisin sen lahjaksi siskolleni, joka on innokas laittamaan niin omia kuin muidenkin hiuksia. Saisi siitä vähän inspiraatiota, ja ehkä itsekin saisin jouluna kivan letin päähäni! 🙂

 99. Maria says:

  Rakastan muiden hiuksien laittamista. Olis kiva osata tehdä erikoisempia lettejä. 2 tytärtäkin varmaan kiittäisi 🙂

 100. Leea says:

  Kahdella arvalla mukana. Ihailen aina kauniita lettikampauksia netistä, mutta omat hiukset tulee laitettua töissä pois silmiltä vain yhdellä tai kahdella tavalla – jospas kirjasta saisi lisää ideoita!

 101. Äityli says:

  Yhdellä arvalla mukana. Antaisin lahjaksi ystävälleni, josta on juuri tullut äiti pienelle tytölle. Ystäväni rakastaa kampauksien tekoa ja on aina pyydettäessä tehnyt myös minulle, joten tässä olisi hyvä tapa kiittää 🙂

 102. Birgit says:

  Hei! Aivan mahtava kirjaidea 🙂 Kolmella arvalla osallistun arvontaan. Tietysti tämä kirja tulisi minun ja tyttäreni yhteiseen käyttön.

 103. Sini says:

  Kolmella arvalla mukana! Olen juuri itse innostunut kampauksien tekemisestä ja tämmönen lettikirja ois oiva inspiraatioapu! Olen myös töissä päiväkodissa, joten siellä pitkätukkaisille tytöille ois ihana osata tehdä kivoja lettejä 🙂 Miun sähköposti löytyy miun blogista: http://piponytimesta.blogspot.fi/

 104. Jaana says:

  Yhdellä arvalla mukana. Minulla on pitkät hiukset mutta en vain opi letittämään niitä, joten apu tulisi todella tarpeeseen.

 105. Petra says:

  Olen hurmaavan pienen Natalie-tytön äiti. Vietimme eilen Natalien 10kk syntymäpäiviä ja laitoin hänelle ensimmäisen kerran ranskanletin. 🙂 Natalie syntyi pikimustalla tuuhealla tukalla joka on jatkanut kasvua hurjaa vauhtia – nyt 10kk iässä hiukset ylettävät jo puoleenväliin selkää! Tulen olemaan ihan pulassa ilman lettikirjan apua, omia hamppuja en ole koskaan letittänyt ja opettelu täytyy aloittaa ihan alusta! Olisikohan Natalie nuorin lettikirjanne ”asiakas”? 🙂

 106. Jenni's Hairdays says:

  No varmasti on nuorin! Omilla tytöillä oli paljon hiuksia vauvana, mutta puoleen selkään 10kk ikäisenä on jo jotain! Jos voitat tai ostat kirjan, niin postaa ehdottomasti johonkin joku lettikuva ja tägää mut, niin nään! 🙂

 107. Johanna says:

  Tyttöni (3 × 11v) ovat muutaman vuoden ajan olleet siinä iässä etten ole saanut tehdä heidän hiuksiin oikeastaan mitään (”pakottamalla” ovat juuri ja juuri harjanneet ?). Nyt hekin ovat innostuneet tekemään varsinki lettejä kiitos sinun kanavasi. Ja äitikin on tyytyväinen!

 108. Paula says:

  Yhdellä arvalla osallistun!
  Tyttäreni harrastaa kilpavoimistelua ja esityksiin laitetaan muitakin kampauksia kuin nutturoita.. Joten itselleni kirjan toivoisin saavani 🙂

 109. Satup says:

  Meille lettikirja tulisi tarpeeseen. Kolmevuotias esikoinen ja pikkusiskot 1v4kk kaksostytöt kaipaavat kampauksikseen muutakin kuin saparot.

 110. jaana says:

  Moi. Osallistun kolmella arvalla. Minulla on itselläni pitkät hiukset ja en lainkaan osaa letittää hiuksia ja minulla on myös pitkähiuksinen tyttö. Olisi todella kiva oppia letittämään hiuksia Myös tyttären takia. 🙂

 111. annanen says:

  Wau! Tämän kun voittaisi pääsisi treenaamaan levitystä todenteolla. Ihan mahtava juttu, että tämmöinen kirja julkaistaan.

 112. sikkuralla says:

  Yhdellä arvalla mukana. Leikkasin juuri hiukseni polkkamittaan ja kaipaisin vinkkejä, miten sen saisi laitettua eri lailla. Ehkäpä letit toisivat vaihtelua.

 113. Susu says:

  6-v tytön äiti joka on innostunut kokeilemaan erilaisia lettejä joita saa kokeilla omalle lapselle ja kavereille ja kiva olisi lisää oppia! 🙂 sekä olen juuri allergisoitunut hiusväreille ja edessä oman värin kasvatus operaatio, ehkä erilaisilla leteillä sais vähän piristettä tukkaan. Mukana kolmella arvalla 🙂

 114. Terhi J. says:

  Kolmella arvalla mukaan arvontaan. Itselleni haluaisin kirjan niin voisi opetella lettejä 2v. tytölleni ja itselleni.

 115. susu says:

  6-tytön äiti joka innostunut kokeilemaan ja opettelemaan erilaisia lettejä omalle lapselle sekä tutuille ja kavereille 🙂 allergisoiduin juuri hiusväreille ja oman värin kasvatus operaatio edessä, ehkä leteillä saisi piristettä tukkaan.Mukana kolmella arvalla 🙂

 116. lapin lettityttö says:

  Minulla on pitkät hiukset, joita letittelen usein ranskalaisilla. Haluaisin oppia uusia malleja. Tyttäreni on myös letti iässä kohta, saisimme yhdessä tehdä. Kaksi arpaa

 117. susanna says:

  3 arvalla osallistun. Opiskelen alaa suurella intohimolla ja motivaatiolla. Tekisin lettejä mieluusti ja harjoittelisin vain lisää jonka mahdollistaisi kirja. Opiskelijana en tule rahatilanteen vuoksi ostamaan kirjaa jonka kovasti toivoisin saavani.

 118. Sonja says:

  Osallistun kahdella arvalla ja menis kirja ihan omaan käyttöön. Sais vaihtelua omin ja 5,5v tyttösen lettikampauksiin. Ihan olis harjotella uusia ja erilaisia. 🙂

 119. Piia Partanen says:

  Kirja tulisi omaan käyttöön. Vanhempi tyttäreni on 15 vuotias ja nuorempi 10kk. Vanhempi sanoo, etten ole ikinä hänen hiuksiaan letitellyt. Tämä on täysin totta. En ole ikinä osannut ?
  Mielestäni olisi jo korkea aika oppia ?

 120. Maarit says:

  Antaisin kirjan lahjaksi hyvälle ystävälle. Hän jaksaa aina värkätä kaikenlaista kivaa ja kahden tyttären äitinä kirjalle olisi varmasti käyttöä.

 121. Paula says:

  Haluaisin antaa kirjan joululahjaksi 10 vuotiaalle tytölle joka on hulluna letteihin. Likka letittää kavereiden hiuksia välitunneilla ja tekee mitä ihmeellisimpiä luomuksia hiuksista!

 122. Satu says:

  Yhdellä arvalla mukana. Kirja tulisi todelliseen tarpeeseen kun meidän perheen pienin, kahden pojan 2v. pikkusisko, omistaa upeat paksut, takapuolen alle yltävät hiukset ja äidin, joka ei osaa hiuksia laittaa.

 123. Kati H says:

  2 arvalla mukana ja kirja olisi lahja miehelleni,joka lupasi opetella laittamaan tyttäremme hiuksia.Neidin hiustenkadvua odotellessa tuo siippa voisi minun hiuksillani harjoitella 😉

 124. Helmi says:

  Osallistun kahdella arvalla. Tulis ihan omaan käyttöön. Itsellä kaksi neljävuotiasta ja kovasti tykkäävät että saa hiuksia laittaa. Ihastelivat kuvia kovasti. 🙂

 125. mirjarr says:

  Itselle olisi kovasti tarvetta, kun aina tulee vaan heitettyä perus ponnarille tai pikkumyylle hiukset. Tytär on myös, joten jahka jänen hiukset kasvavat, niin olisi ihana loihtia niihin jotain uniikkia ja nättiä

 126. Sannamarianna says:

  Haluaisin ihan itse oppia tekemään lettejä. =) Tykkään Facebookissa ja seuraan instassa (samalla nimimerkillä), joten kolme arpaa. =)

 127. Miia says:

  Kahdella. Harjoittelisin kirJan avulla tekemään lettuja tyttärilleni. Nim.merkillä peukalo keskellä kämmentä lettihommissa mutta intoa löytyy opetella 🙂

 128. @ronjasal says:

  Tuon kirjan avulla voisimme serkkumme kanssa opetella yhdessä hiusten laittoa. Serkullani on niin pitkät hiukset, niin niihin pystyy tekemään todella paljon erilaisia kampauksia. Seuraan instagramiasi ja kommentoin, joten kaksi arpaa, kai.

 129. Pauliina says:

  Kahdella arvalla mukana. Kolme tyttöä ja minä itse tykätään leteistä. Välillä kyllästyttää samoja laittaa kun ei osaa muutamaa mallia enempää. Kirjan avulla ois kiva oppia ☺.

 130. nunnukka says:

  Antaisin sen lahjaksi ihan itselleni, kerrankin ajattelisin itseäni ja pääsisin nauttimaan onnistuneista leteistä 😀 Osallistun kahdella arrvalla, tykkäsin myös fb sivuista

 131. Sini says:

  Kolmen pojan jälkeen saimme tytön ☺ nyt hän on vielä melko hiukseton vauva mutta kauhulla jo pelkään kun ne hiukset kasvaa ja pitäisi osata tehdä lettejä! En osaa tehdä itsellenikään lettejä ? Eli tarve kaikelle avulle on tarpeen!

 132. Johanna says:

  Itselleni haluaisin tuon kirjan, jotta oppisin letittämään tyttären ja ehkä omatkin hiukseni hienosti. Kolmella arvalla osallistun 🙂

 133. Emmi says:

  Osaan levittää, mutta inspiraation puute on yleensä ongelma eli toivoisin, että saisin kirjasta ideoita kampauksiin. 🙂
  3 arpaa

 134. M says:

  Osallistun kahdella arvalla, seuraan jo instagramia. Juuri instagramistasi minä innostuin vajaa vuosi sitten leteistä. Olen katsonut kaikki videosi,lukenut jokaisen postauksen ja nähnyt kaikki insta kuvasi. Olisi ihanaa saada kirja, niin oppisin vielä paremmin letittämään hiuksiani. Varsinkin sportti- ja diyletit ovat mahtavia, koska niitä ei löydä oikeen mistään. 🙂

 135. Kaidi says:

  Osallistun kolmella arvalla. Kotona kaksi pikku rinsessaa (toisella tosin vielä aika lyhyt tukka 🙂 ), joten uudet lettikampaukset ovat enemmän kuin tervetulleita ja ehkä isikin oppisi jotain 😉

 136. Annairamanii says:

  En ole koskaan osannut laittaa pitkiä hiuksia kauniisti, niinmpä minulla on ollut aina lyhyet. Taas olisi kasvatusvaihe menossa, josko jaksaisi opetella laittamaan hiuksensa 🙂 lisäksi yksi pikkutyttö täällä myös kasvattaa hiuksiaan.. 😉

 137. Emm says:

  Haluisin tän kirjan itselleni. Haluun oppia tekemään lettejä kun vanhemmilta ne ei oikein onnistu. Toki tän kirjan avulla äitikin voisi opetella 😀 insta: @_ellamari_

 138. Jolana says:

  Kahdella arvalla mukana! Vau, tästä minulla olisi varmaan paljon hyötyä! Olen aikaisemmin etsinyt paljon kampauksia netistä, mutta tällainen kirja on tosi hyvä idea! Ehtisinkö jo kokeilla jotakin pikkujouluiksi, mikäli voitan? 🙂

 139. Tiina says:

  Kotona kaksi pitkätukkaa ja tanssitunneilla niitä on melkein sata. Ideat kestäviin treeniletteihin, oman pään letitykseen ja näytöskampauksiin olisivat siis kovin tervetulleita. Kaksi arpaa osallistuu.

 140. Anskuvee78 says:

  Kolmen lettipäisen tytön äiti osallistuu innolla ja toiveikkaana mukaan arvontaan! Letitysideoita arkeen ja juhlaan, itselle käyttöön kuin myös tyttärilleni omaan opetteluun. ? Niin ja siis yhdellä arvalla mukana!
  anskuvee78@gmail.com

 141. Kati K. says:

  Tyttären tukkaan olen ”solmuja” koittanu väännellä ja kiehtoispa kovasti saada ne kivalle letille 😀
  Ainaski yhellä arvalla mukaan, olen seuraajana myös Instassa, saako siitä toisen?

 142. Maiqu says:

  Harjoittelen eri lettejä 4-vuotiaalle tytölle vaihtelevalla menestyksellä. Onneksi tyttö kannustaa,” ei haittaa äiti vaikka sydänletti ei näytä yhtään sydämeltä”… Kirjasta voisi saada hyviä vinkkejä matkaan. Kahdella arvalla mukana.
  maiqquu(at)gmail.com

 143. Sara says:

  Haluaisin kirjan, koska olen opetellut jo jonkin verran erilaisia lettejä ja nyt haluaisin oppia lisää! 🙂 Mulla on 4 siskoa, joille teen päivittäin lettejä!
  Instagram @sararmiida

 144. Sunday says:

  Kolme arpaa, haluaisin ihan itse oppia tekemään erilaisia lettejä. Olen aina tykännyt leteistä, lapsena pyysin tätejäni letittäämään hiukseni. =)

  Instassa sannamarianna

  sannamaria77 at gmail.com

 145. Joanniina says:

  Yhdellä arvalla osallistun. Antaisin kirjan 7-vuotiaalle tyttärelleni, joka on iloinen ja innokas hiustenletittäjä. Kättentöistä nauttii hänen ohella pikkusisko, äiti ja kaverit.. neiti oppi nopeasti YouTube-videoistasi erilaisia lettejä – kiitos niistä!
  Jos arpaonni osuu kohdalle, niin laitan sitten sinulle osoitteeni.

 146. JaloAnsku says:

  Tyttöni haluaisi että tekisin erilaisia lettejä hänelle, tykkäisin tehdä, mutta en osaa tehdä kuin kaksi erilaista lettiä ja kirjasta saisin varmasti hyviä vinkkejä ?

 147. Maija says:

  Tämä kirja olisi ihana lahja siskolleni jolla on kaksi tyttöä. Nuoremmalla on pitkät hiukset jotka ovat tiellä leikin tiimellyksessä elleivät ole kiinni. Perinteisen letin sijasta olisi mukava nähdä neidin hiukset toisellakin tapaa letitettynä. Itsekin voisin ottaa vinkkiä kirjasta kuinka saisin omat hiukseni letille.
  Instagram @maijatiensuu

 148. Kolme arpaa 🙂
  Antaisin kirjan itsekkäästi itselleni, jotta saisin uusia tapoja kesyttää pitkät hiukset. Ehkä sotkunuttura jäisi pois käytöstä viimeinkin.

  Suvi/Pieni perhe
  Ig ssyvi

 149. annamaija says:

  Kahdella arvalla mukana. Olen muutama kuukausi sitten opetellut tekemään ranskanletin. Sitten löysin blogisi ja youtube kanavasi. Lähestulkoon kaikkea on jo kokeiltu. Ainut ongelma on, että miten saan pidettyä neljävuotiaan tytön paikallaan ?

 150. Jenni's Hairdays says:

  Arvonta ikävä kyllä päättyi jo. Mutta vinkiksi nelivuotiaan paikoillaan pitoon, itselläni parhaiten toimii telkkari ja mobiililaitteet, mutta kyllä myös piirtäminen ja kaikenlainen askartelu pitää pään paikoillaan 🙂

Comments are closed.