Lettikurssit

Jenni’s Hairdays lettikurssilla opit 5-10 erilaista lettiä, niksejä letitykseen, ideoita lettien yhdistelyyn kampauksiksi ja apua kampausten suunnitteluun esimerkiksi esiintymistä tai juhlaa varten. Kursseilla jokainen saa henkilökohtaista opetusta: aloittelijoiden kanssa aloitetaan ihan alusta kun taas taitavammat letittäjät oppivat uusia tekniikoita ja saavat uusia ideoita.

Talven ja kevään aikana pidän lettikursseja tilauksesta, niin pääkaupunkiseudulla, kuin muuallakin, esimerkiksi:

  • Keravan opisto 25.3. (jatkokurssille vielä tilaa)
  • lettikursseja yhteistyössä Tapanilan Urheilukeskuksen kanssa (lue lisää)

Pidän kursseja kaikille letityksestä kiinnostuneille: omaan tai ystävän päähän letittäjille, äideille, isille, kampaajille, luistelutiimille tai tanssikoululle. Kurssilla voit joko letittää omia hiuksiasi tai tuoda mukanasi mallin, tai voit tulla kaverin kanssa ja vuorotella mallina olemista. Myynnissä olevat kurssit löydät verkkokaupastani. Verkkokauppaan pääset TÄSTÄ. Pidän myös tilauskursseja. Kurssin voimme järjestää yhteistyössä, tilauskurssina tai lettikutsuina. Hyvä kurssikoko on 6-14 henkeä. Jos haluat järjestää kurssin tai kutsut, kirjoita minulle TÄSTÄ

Yhteistyössä järjestetyt kurssit:
Järjestäjä tarjoaa tilan, ilmoittaa paljonko kurssilaisia mahtuu mukaan ja montako paikkaa haluaa varata itselleen ja ystävilleen. Minä markkinoin ja myyn loput kurssipaikat verkkokauppani kautta.

Tilauskurssi:
Järjestäjä tarjoaa tilan, markkinoi kurssin (esimerkiksi Facebook-tapahtumana) ja kerää kurssimaksut, minä tulen paikalle opettamaan.

Lettikutsut:
Järjestäjä tarjoaa tilan ja kutsuu vieraat. Lettikutsut voi järjestää aikuisille: naistenilta, polttarit, saunailta, etkot… tai lapsille: syntymäpäiväkutsut tai muut juhlat, tai vaikka molemmille: kutsu tyttäresi ystäviä vanhempineen tai omia ystäviäsi tyttärineen. Kutsujen sisältö suunnitellaan yhdessä: ohjelmana voi olla opetusta, kampausten suunnittelua, lettikampaukset koko porukalle tai yhdistelmä näitä.