Postia tulossa

Letille

Blogipostausideoita on sata, mutta aika ei tunnu riittävän mitenkään… Viimeisen viikon aikana ohjelmassa on ollut seitsemän lettikurssia, muutama ohjevideon teko, Letille-kirjan julkistamistilaisuus ja tietysti kaikkien ennakkoon minulta tilattujen kirjojen signeeraus, pakkaus ja postitus! Aikalailla yötäpäivää olen saanut touhuta ja vauhti ei näytä loppuvan: huomenna olen Jyväskylässä letittämässä halukkaita kauppakeskus Tawastissa sekä signeeraamassa kirjoja Suomalaisessa kirjakaupassa.

Tämän kaiken touhun keskellä kerkeän nyt sen verran kertomaan, että sain siis tällä viikolla isot laatikolliset kirjoja, jotka ovat nyt lähteneet signeerattuina ennakkotilauksen tehneille sekä eri kirja-arvontojen voittajille.

Kirjoja vino pino
Kirjoja vino pino 
letitys kirja
Ekat paketoitu ja seuraava laatikko esille
Loputon urakka
Loputon urakka

Kirjoittelen pian lisää julkistamistilaisuudesta ja kirjanmyyntiuutisista. Suunnitteilla myös pikkujoulukampauksia, lyhyitten hiusten ideoita, outfit-postaus, lukijakysely yms yms… eli kunhan kerkeän istua koneen ääressä hetken, niin kaikenlaista kivaa tulossa!

Meidän tytöt ovat olleet hiukset auki lähes koko viikon! Lotalla oli tänään päiväkodissa kirja-päivä, hän meni sinne Letille-kirjan kanssa, lähden tästä hakemaan häntä, ehkä päiväkodin tädit ovat kirjan avulla taiteilleet jotain hienoa hänelle 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Shortly in ENGLISH:

I’ve been super busy and even though I’ve got a million ideas of blog posts, I’ve not managed any for a while! I’ve held seven braiding courses during the last week and been busy with signing books etc… Above are some pictures of the piles of books that I’ve signed, packed and posted this week!