syysvaatteet verkkokaupasta

Lettifanin syysvaatteet

Pipokausi uhkaa jälleen letittäjää, vielä hetken saavat elää muhkeat mohikaaniletit ja kesäiset keijukampaukset ennen kuin siirrytään pipon alta pilkistäviin palmikoihin.

Lähdimme mukaan Kaksplussan syysvaatetempaukseen, jossa blogaajat pohtivat, millaiset syysvaatteet he valitsisivat lapselleen. Vaikka yleensä shoppaamme kirppareilla, innostuimme tyttöjeni kanssa etsimään verkkokauppojen sivuilta syysvaateideoita ja miettimään, millaisilla vaatteilla pidentäisimme pipotonta kautta ja esittelisimme parhaat kyläily- ja kekkerikampaukset vielä kerran ennen talvea.

Kokosimme 7- ja 9-vuotiaiden tyttöjeni kanssa vaatekokonaisuuden heidän makuun. Siis tosiaankin heidän makuun: tyttöjeni valinta ei koskaan ole ulkkarit ja kuoritakki, vaan he rakastavat mekkoja säällä kuin säällä ja odottavat kylmempiä ilmoja vain ihanan pyhätakin vuoksi. Onneksi syksyyn on tiedossa muutamat juhlat, joten tälle tyylille on kyllä käyttöä:

syysvaatteet verkkokaupasta

Takki – Desigual, Mekko – Lyyli, Hanskat ja huivi – Name It, Legginsit – H&M ja Kengät – Dr Martens

Ihan meidän vaatebudjettiin kaikki nämä valinnat eivät osu, mutta jospas jotain tämän tyylistä löytyisi kirpparilta. Yllä kuitenkin linkit verkkokauppoihin, jos itse ihastut juuri näihin.

Suomalaisista kaupoista on vaikea löytää epäkäytännöllistä mutta ihanaa lasten takkia, mutta löysimme onneksi tämän Desigualin takin. Takki on lämmin ja kaunis, mutta ei sovi sivuviistoräntään, eli täydellinen tähän hienostelukokonaisuuteen!

Mekossa on samat kirkkaat värit kuin takin kuvioissa. Tämä mekko on tarkoitettu kotiompelijoille: pakkauksessa on mukana ohjeet ja kangas, joista mekon saa ommeltua. Omat tyttöni ihastuivat tähän mekkoon värien ja kuvioiden vuoksi, koti-ompelu-idea oli minulle ihan uusi, enkä ollut ajatellut, että tällaista voi tilata verkkokaupasta. Hieno idea!

Takin ja mekon kirkkaiden värien vuoksi sain tyttöni suostuteltua ajatukseen harmaista legginseistä, huivista ja hanskoista. Lettikautta saa hieman pidennettyä tarpeeksi lämpimällä muulla pukeutumisella, eli valitsimme ison huivin ja lämpimät legginsit.

Kengät olivat vaikein valinta: mitkä kengät sopisivat tähän fiiniin tyyliin, mutta olisivat tarpeeksi lämpimät? No Dr Martensit tietysti! Ja niitä löytyy onneksi vaikka minkä värisiä.

Ja lopuksi kaikkein tärkein: eli letti! Teimme muhkean 3D-letin, joka kruunaisi tämän syysvaatekokonaisuuden ennen, kuin piiloutuu talveksi pipon alle.

mohikaani letti syksyletti

Lisäksi etsin vielä vanhoista kuvista kaikki muhkeat suosikit:

mohawk braids

Lasten Syysvaatteet – äänestä ja voita: Osana lasten syysvaatetempausta Kaksplus arpoo 200€ lahjakortin Punavuoren Peikko – Verkkokauppaan. Käy osallistumassa kilpailuun!

Ja tässä vielä muilta kaksplus-blogaajilta samasta aiheesta:

Meriannen mielessä, Fit Fat Mama, Heart Pumps Diesel, Operaatio Äiti

Kotitalouskriisi, Kiljuva Pikkunälkä, Munakoisoni ja minä.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

The bloggers at Kaksplus are doing a campaign on children’s autumn clothing, so I decided to take part and select an outfit that would best suit some mohawk hairstyles and big braids before they disappear under the hat for the winter. So together with my girls we searched some online shops to find a style that we love… And of course we did a braid that would suit sit outfit.